Lišice cup 2014 - obhajoba 1. místa!

Zpět na Reportáže
4. 8. 2014 - MÍROVI STEJSKALOVI ze stáje MIVARDI se podařilo obhájit loňské vítězství velmi prestižního závodu LIŠICE CUP 2014. Ve velmi těžké konkurenci kaprařů, feederařů a spousty ostatních závodníků a téměř poloviny reprezentačního teamu, které přivezlo z Mistrovství Světa v Irsku 4. místo suverénně zvítězil s váhou přes 24kg!
lis3.jpg

MÍROVI STEJSKALOVI ze stáje MIVARDI se podařilo obhájit loňské vítězství velmi prestižního závodu LIŠICE CUP 2014. Ve velmi těžké konkurenci kaprařů, feederařů a spousty ostatních závodníků a téměř poloviny reprezentačního teamu, které přivezlo z Mistrovství Světa v Irsku 4. místo suverénně zvítězil s váhou přes 24kg!

Zaslouženě převzal z rukou majitelů vody a zároveň pořadatelů závodu manželů Věrky a Petra Bielikových překrásný pohár a ceny. V úlovcích převládal hlavně kapr a jeseter i trofejních velikostí, dále úhoř, amur, lín a cejn. Zvláště cejnek malý se tu neuvěřitelně rozmnožil a tak mnozí vsadili na brčko a statečně odchytávali jedince mezi 10 až 30 g, ale jedna větší ryba každého hodně posunula na stupínek vítězů o pár míst nahoru.

Chytalo se dvoukolově, dvakrát tři hodiny s polední přestávkou na oběd, stylem položená, plavaná nebo feeder, každý podle svého uvážení, a občas to byla parádní podívaná, když někdo mezi zdolávanými cejnky zapřáhl trofejní rybu na dvanáctku vlasec! Počasí vyšlo na jedničku, celý víkend svítilo sluníčko, hostitelé se o nás starali přímo vzorně, pravidelně obcházeli rybník a doplňovali nám tekutiny, abychom správně dodržovali pitný režim a samozřejmě mysleli i na naše žaludky, no prostě paráda! Myslím si, že si všichni zachytali, perfektně se pobavili a byl to jeden z dalších velmi příjemných dní strávených s dobrými lidmi na rybách. Pořadatelům děkujeme a už se těšíme na další rok na v pořadí již šestém závodu LIŠICE CUP.

BLAHOPŘEJEME!

lis1.jpg
lis5.jpg
lis6.jpg

lis3.jpg
lis4.jpg
lis2.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.