2.kolo 1.liga Feeder 2015 výsledky Brandýs, aneb kdo víc unese, vyhráv

Zpět na Výsledky závodů
21. 6. 2015 - O víkendu 13.-14.6.2015 skončilo druhé kolo naší nejvyšší soutěže. Počasí se na nás parádně vyřádilo od tropických veder přes parádní slejvák s bouřkou a změnou teploty o 20°C! Na jedné straně klady - nádherný kousek řeky Labe, parádně zarybněné, kdy jsme dělali úlovky s průměrem deset kilo na závodníka, na straně druhé zápory úplně nesmyslné nošení a tahání věcí, kdy parkoviště bylo přesně na konci sektoru F10, sektory měli 12metrů a tak na "áčko" se tahalo přes sedm set metrů!!! A to všechno v šíleném vedru, někdo šel i třikrát(třeba já), takže ještě než začal závod byla polovina závodníků totálně vyřízena, počasí nám přihrálo tropické vedro s parádní bouřkou a průtrží, kdy jsme seděli v tričkách a po slejváku jsme drkotali zubama a navíc se trať změnila v tankodrom. Moc prima, jen moje auto muselo vytlačovat několik kamarádů....
poháry

O víkendu 13.-14.6.2015 skončilo druhé kolo naší nejvyšší soutěže. Počasí se na nás parádně vyřádilo od tropických veder přes parádní slejvák s bouřkou a změnou teploty o 20°C! Na jedné straně klady - nádherný kousek řeky Labe, parádně zarybněné, kdy jsme dělali úlovky s průměrem deset kilo na závodníka, na straně druhé zápory úplně nesmyslné nošení a tahání věcí, kdy parkoviště bylo přesně na konci sektoru F10, sektory měli 12metrů a tak na "áčko" se tahalo přes sedm set metrů!!! A to všechno v šíleném vedru, někdo šel i třikrát(třeba já), takže ještě než začal závod byla polovina závodníků totálně vyřízena, počasí nám přihrálo tropické vedro s parádní bouřkou a průtrží, kdy jsme seděli v tričkách a po slejváku jsme drkotali zubama a navíc se trať změnila v tankodrom. Moc prima, jen moje auto muselo vytlačovat několik kamarádů....

Peťa u losování

Peťa u losování

míchaní krmení

míchaní krmení

naměření délky prutů je důležité

naměření délky prutů je důležité

zvědavá myška

zvědavá myška

zatím jen prší

zatím jen prší

vozík byla velká výhoda

vozík byla velká výhoda

Klasické Labe, kdy v úlovcích naprosto převažovali cejn velký, cejn malý, skalák a jejich kříženci. Krásná voda, jen škoda, že se nedokázali domluvit pořadatelé s místní MO a soukromými vlastníky přilehlých pozemků a museli jsme vše tahat, a nemohli jsme si věci autem vyložit na místě a auto zaparkovat na parkovišti MO, a přitom normální rybáři nám během závodu normálně jezdili za pr..(zadkem).

parádní pohled

parádní pohled

napětí u váhy

napětí u váhy

parádní průtrž

parádní průtrž

 Asi hlavní nástraha byla žížala, i když například já chytil na čistou žížalu jen dva cejnky, všechny ostatní na kombinaci červa s patentkou, kuklou, pinkou, nebo kouskem žížalky, ale musel jsem to pořád točit dokola. Hlavní bylo žížaly stále stříhat do krmení. Patentka malá mi naprosto nezafungovala, naopak, jakmile jsem přidal trošku patentek s hlínou, okamžitě mi najeli hrouzci, ježdíci a okouni. bohužel ani pinka do krmítka nebyla to pravé ořechové, po ní najeli malí cejnci. Klasický cejn velký potřeboval na háčku jednoho bílého červíka s patentkou nebo pinkou a v krmítku pouze stříhané žížaly.

koupel po závodě přišla vhod

koupel po závodě přišla vhod

ani dva deštníky nestačily

ani dva deštníky nestačily

sektory a v pozadí rozblácená cesta

sektory a v pozadí rozblácená cesta

tankodrom

tankodrom

většina aut měla problém vyjet

většina aut měla problém vyjet

poháry

poháry

Toto kolo vyšlo vyšlo klukům ze Šternberské gardy, kdy všichni parádně zachytali a hlavně Martin udělal dvě jedničky a posílil si svoje sebevědomí před blížícím se MS v Holandsku. Všem vítězům blahopřejeme.

Martin vyhrál v jednotlivcích

Martin vyhrál v jednotlivcích

vítězná družstva 2. kola

vítězná družstva 2. kola

1.liga po dvou kolech

1.liga po dvou kolech

JO

Přiložené soubory

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.