Andreas Andoniu – MIVARDI ČR – Vycházky na jednu noc

Zpět na Praxe
13. 11. 2019 - Z důvodu nedostatku času se již dlouhou dobu nedostávám na ryby na více jak 3 dny. Proto volím krátké vycházky, abych alespoň na chvilku oddechl od každodenních povinností. Vždy si dopředu vytipuji místa na svém oblíbeném malém revíru o rozloze necelých 10 hektarů, dle počasí a teploty vody. Před zahájením lovu si vždy alespoň jeden den před příchodem chodím místo předkrmit, aby si ryba zvykla, že na mém lovném místě vždy najde nějakou tu kuličku. Na místo nakobruji zhruba 0,5 kg mixu Sea 20 mm a Crazy liver 24 mm, které pořádně zalévám aminoliqudem Sea.
dsc_0543-1.jpg

Z důvodu nedostatku času se již dlouhou dobu nedostávám na ryby na více jak 3 dny. Proto volím krátké vycházky, abych alespoň na chvilku oddechl od každodenních povinností. Vždy si dopředu vytipuji místa na svém oblíbeném malém revíru o rozloze necelých 10 hektarů, dle počasí a teploty vody. Před zahájením lovu si vždy alespoň jeden den před příchodem chodím místo předkrmit, aby si ryba zvykla, že na mém lovném místě vždy najde nějakou tu kuličku. Na místo nakobruji zhruba 0,5 kg mixu Sea 20 mm a Crazy liver 24 mm, které pořádně zalévám aminoliqudem Sea.

MIVARDI M-POINT - HÁČKY

Další den již navečer sedím na svém místě a nahazuji do předkrmeného fleku. V den lovu si kuličky předmačuji z důvodu toho, že mi nenatáhnou pach bahna, ale naopak aminoliquid Sea, který přidávám do vody ve které je předmačuji. Kuličky předmačuji cca 4-8 hodin dopředu tak aby vypadali, že již nějaký čas jsou ve vodě a ryba je tak sbírá beze strachu a ve velkém množství. Při příchodu k vodě dokrmím 0,5 kg a to samé opakuji ráno před nahozením.

dsc_0543-1.jpg

Montáž volím klasickou háček Mivardi WG č. 5, šňůrku stahuji 3 cm od háčku, na přechod mezi ztuženou a měkkou částí šňůrky dávám 1,5g broček, převlek proti zamotání a je hotovo. Na obě montáže, dle předešlých zkušeností dávám 20 mm kuličku Sea namočenou delší dobu v stejném aminoliquidu a vše doplním 10 mm popkou Česnek, které mám v esenci o stejné příchuti jako pop up.

dsc_0354-1.jpg

Nic zvláštního již nevymýšlím a dvě stejné nástrahy nahazuji na lovné místo. První prut nahazuji cca 5-10 m od krmného místa a druhý prut posílám přímo do hot spotu (zakrmený flek zhruba 10x10 m). Během dvou vycházek na různá místa na revíru se mi vždy povedla velice slušná ryba, někdy dokonce hned po příchodu a nahození prutů jsem dostával záběry. Myslím, že tomu velice pomáhá jak překrmené místo, tak i samotné předmáčení návnad.

dsc_0274-4.jpg

Tuto strategii bych doporučil vyzkoušet všem co nemají tolik času a chodí jako já jen na jednu noc. Doufám, že i vy budete s touto strategií úspěšní a přinese Vám plno krásných ryb.

S pozdravem Andoniu Andreas.

dsc_0253-1.jpg

dsc_0288.jpg

dsc_0449.jpg

dsc_0464-1.jpg

dsc_0504.jpg

dsc_0563.jpg

dsc_0285-2.jpg

dsc_0368.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.