Celine – MIVARDI FRANCE – představení naší kolegyně!

Zpět na Praxe
29. 10. 2018 - Vážení přátelé a kolegové, rád bych vám představil velmi zajímavou dámu, která je dnes součástí rodiny MIVARDI. Jmenuje se Celine a je z týmu MIVARDI FRANCE, mě zaujala nejen lovnou metodou ryb, tedy method feederem, ale i svojí presentací na sociální síti facebook. Je to opravdu velká posila pro náš tým MIVARDI. Poprosil jsem jí na základě několika otázek, aby se nám představila! Bobrman
celine.jpg

Vážení přátelé a kolegové, rád bych vám představil velmi zajímavou dámu, která je dnes součástí rodiny MIVARDI. Jmenuje se Celine a je z týmu MIVARDI FRANCE, mě zaujala nejen lovnou metodou ryb, tedy method feederem, ale i svojí presentací na sociální síti facebook. Je to opravdu velká posila pro náš tým MIVARDI. Poprosil jsem jí na základě několika otázek, aby se nám představila! Bobrman

Celine:

Jmenuji se Céline a je mě 32 let a jsem od roku 2018 konzultantem značky pro Mivardi France. Chytám asi dvacet let, ale metod feederem po dobu 5 let. Miluji tento rybolov, který je velmi technický, ale nabízí nám tolik příležitostí. S touto metodou udělám své nejlepší úlovky, lysí kapr 21 kg a jeseter 20 kg.

celine9.jpg

Rybařím hlavně na jezeře, s krmítkem! Velice ráda používám V1, extrémně dobře namíchaná směs pro tento způsob lovu. Do návnad dávám i pelety, jež spojuji s aminoliquidem, s nímž jsem ochutila celou svou přípravu krmiva. Mám obrovskou důvěru v klasické halibut pelety a Devil Squid kuličkové pelety RAPID.

celinkacubicka.jpg

Zůčastnila jsem se výběru zástupce týmu Francie, kvůli mým výsledkům v pozici prodavače rybářských potřeb a mé síle komunikace na sociálních sítích jsem uspěla. Mivardi nabízí inovativní sortiment, jako je rychlá turbo peleta a rychlá kombinace metod krmiva. Poměr cena / kvalita je velmi atraktivní, ať už pro velké, nebo malé obchodníky. Od prvního rybolovu jsem získal mimořádné výsledky s tímto sortimentem. Mám ráda velký rozsah výběru, umožňuje to v krátké době dossáhnout optimální výsledky.

Jsem opravdu šťastná a hrdá, že jsem součástí týmu Mivardi

CELINE

celine8.jpg

celine7.jpg
celine6.jpg
celine2.jpg

celine19.jpg

celine18.jpg
celine17.jpg
celine16.jpg

celine14.jpg

celine13.jpg
celine12.jpg
celine11.jpg

celine10.jpg

celine1.jpg
celine.jpg
celine-15.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.