STALKER FC - recenze a popis produktu - Jan Prchlík díl.1

Zpět na Praxe
19. 7. 2019 - V dnešní recenzi bych vám velice rád představil dlouho očekávanou novinku pro rok 2019 a tím jsou pruty, které nesou název Stalker FC. Jedná se o v našich končinách poměrně nový druh prutů, který řekl bych, ještě mnoho lidí nepoužívá. Pruty jsou od běžného standartu rozdílné hlavně v jejich délce, a jejich použití je vesměs specifické. Rozhodně nejde o produkt, se kterým se v náhozu budete pouštět do těch největších vzdáleností, ale jejich využití je na místě tam, kde nemáte mnoho prostoru a při chytání z lodi jsou velice dobrým pomocníkem.
dsc_0049-5.jpg

V dnešní recenzi bych vám velice rád představil dlouho očekávanou novinku pro rok 2019 a tím jsou pruty, které nesou název Stalker FC. Jedná se o v našich končinách poměrně nový druh prutů, který řekl bych, ještě mnoho lidí nepoužívá. Pruty jsou od běžného standartu rozdílné hlavně v jejich délce, a jejich použití je vesměs specifické. Rozhodně nejde o produkt, se kterým se v náhozu budete pouštět do těch největších vzdáleností, ale jejich využití je na místě tam, kde nemáte mnoho prostoru a při chytání z lodi jsou velice dobrým pomocníkem.

STALKER FC 2,7m / 3lb

Osobně jsem měl delší dobu na to, abych tyto chceme li hůlky, podrobil kvalitnímu testu, kdy jsem je  dostal, do různých situací. Zpočátku, i když převážně používám pruty v délce 3,3m mě zarazila právě jejich délka. Jsou k dostání ve dvojím provedení délek, a dvou libráží. Delší z nich je k dostání ve třímetrové délce a libráži 2,75 a 3 lb kratší ve 2,7m a totožnou tvrdostí jako tří metrové. Měl jsem možnost vyzkoušet všechny zmiňované typy ať při chytání ze břehu nebo z lodi. I když pruty budí tenký dojem jejich blank je velice výkonný a pevný. I z prvního dojmu tenkých prutů jsou schopny pobrat ty nejtvrdší výpady bojovných velkých kaprů.

dsc_0051-11.jpg

STALKER FC

Luxusní série kaprových prutů s mimořádně štíhlým, avšak velmi výkonným blankem. Vyznačují se nízkou hmotností, skvělou ovladatelností a vynikající prací při zdolávání. Jsou určeny pro lov na krátké vzdálenosti a moderní "lehkou kaprařinu". Vzhledem ke krátké transportní délce umožňují pohodlnou přepravu. Svoje místo si najdou i při lovu a zdolávání z lodi. Rukojeť je vyrobena z korku nejvyšší kvality a osazena FUJI sedlem navijáku. Povrchová úprava v 3K cross woven carbonu tomuto prutu vysloveně sluší. Samozřejmostí jsou kvalitní očka SIC Ultralight.

dsc_0044-10.jpg

dsc_0038-6.jpg

dsc_0034-3.jpg

dsc_0026-1.jpg

dsc_0023-6.jpg

dsc_0021-10.jpg

dsc_0020.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.