STALKER FC - recenze a popis produktu - Jan Prchlík díl II.

Zpět na Praxe
19. 7. 2019 - Zároveň si při zdolávání skvěle vychutnáte akci prutu, která je opravdu perfektní. S těmito pruty pokud je rybář fanda lehké kaprařiny, kdy mnohdy nachodí velké vzdálenosti kolem vody, bude naprosto spokojený. Jejich lehká váha a transportní délka je pro tyhle účely jako dělaná. Ať už se bude jednat o lov na krátké vzdálenosti nebo tam, kde na břehu není příliš místa, určitě si každý z možných variant vybere to své.
dsc_0044-10.jpg

Zároveň si při zdolávání skvěle vychutnáte akci prutu, která je opravdu perfektní. S těmito pruty pokud je rybář fanda lehké kaprařiny, kdy mnohdy nachodí velké vzdálenosti kolem vody, bude naprosto spokojený. Jejich lehká váha a transportní délka je pro tyhle účely jako dělaná. Ať už se bude jednat o lov na krátké vzdálenosti nebo tam, kde na břehu není příliš místa, určitě si každý z možných variant vybere to své.

KAPROVÉ PRUTY DVOUDÍLNÉ

Osazení očky SIC ultralight je u tohoto produktu samozřejmostí stejně tak FUJI sedlo navijáku. Rukojeť prutů je vyrobena z korku nejlepší kvality a v ruce působí velice příjemně. Povrchová úprava je provedena v 3K cross carbonu a prut je už na první pohled velice líbivý.

Co se týče samotného chytání a postřehů z praxe lépe mi seděly ve verzi tří metrů ve tvrdosti 3 lb, kdy jsem na delší závozy při jedné z výprav nachytal slušnou porci ryb i celkem solidní velikosti. Na prut jsem vyvíjel celkem velký tlak a každou rybu jsem si skvěle užil.

Stejně tak při chytání ze břehu při krátkých vycházkách, kdy jsem měl možnost si Stalkery vyzkoušet na tvrdém zdolávání při chytání při břehu okolo vázek na těžkých rybách, kdy největší ryba jara byla nad hranicí 20 kg. Nezaznamenal jsem na nich sebemenší problém či nedostatek.

Takže za mě velice příjemný prut, na který je spoleh i v náročných podmínkách, který můžu vřele doporučit.

dsc_0005-9.jpg

STALKER FC

Luxusní série kaprových prutů s mimořádně štíhlým, avšak velmi výkonným blankem. Vyznačují se nízkou hmotností, skvělou ovladatelností a vynikající prací při zdolávání. Jsou určeny pro lov na krátké vzdálenosti a moderní "lehkou kaprařinu". Vzhledem ke krátké transportní délce umožňují pohodlnou přepravu. Svoje místo si najdou i při lovu a zdolávání z lodi. Rukojeť je vyrobena z korku nejvyšší kvality a osazena FUJI sedlem navijáku. Povrchová úprava v 3K cross woven carbonu tomuto prutu vysloveně sluší. Samozřejmostí jsou kvalitní očka SIC Ultralight.

dsc_0006.jpg

dsc_0007-1.jpg

dsc_0011.jpg

dsc_0013-7.jpg

dsc_0015.jpg

dsc_0018-10.jpg

dsc_0019.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.