Jiří Tunka – MIVARDI CZ – Vítr správným směrem

Zpět na Reportáže
14. 11. 2019 - Zdravím všechny příznivce Mivardi. Podzim je tu a já už se vydávám jen na krátké vycházky k vodě. Opět jsem zajel na svazovou vodu, kde jsem letos strávil nejvíc času. Moje oblíbené místo bylo volné tak jsem neváhal ani minutu. Jeden prut jsem zavezl s Rapid Champion Platinum Vyzutý Tonda obalený v gelovém attractoru a druhý s Rapid Champion Platinum B17 s Rapid PopUp Česnek ke korytu. Už moc nekrmím jen ke každé montáži pár kuliček a Halibut pelety Rapid Clasic.Vše mi hrálo do karet, déšť a silný vítr foukal správným směrem.
img_20191109_150516.jpg

Zdravím všechny příznivce Mivardi. Podzim je tu a já už se vydávám jen na krátké vycházky k vodě. Opět jsem zajel na svazovou vodu, kde jsem letos strávil nejvíc času. Moje oblíbené místo bylo volné tak jsem neváhal ani minutu. Jeden prut jsem zavezl s Rapid Champion Platinum Vyzutý Tonda obalený v gelovém attractoru a druhý s Rapid Champion Platinum B17 s Rapid PopUp Česnek ke korytu. Už moc nekrmím jen ke každé montáži pár kuliček a Halibut pelety Rapid Clasic.Vše mi hrálo do karet, déšť a silný vítr foukal správným směrem.

NATURAL CONCEPT

Za devět hodin se mi podařilo udělat tři záběry od kaprů a všechny na Vyzutého Tondu. Sice žádní obři, ale každá ryba udělá radost. 99% ryb na téhle vodě mám právě na toto boilí.Věřím, že se Mivardi podaří vyrobit i v Natural Coceptu a bude ještě lepší než je. Má první sezóna pod Mivardi pomalu končí a já bych rád poděkoval firmě Mivardi  že mi umožnila spolupráci. Moc si toho vážím.

Za  PROMO TEAM MIVARDI CZ Jiří Tunka.

img_20191109_150516.jpg

dsc_6064-2-.jpg

dsc_6057.jpg

dsc_5949.jpg

dsc_5461.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.