Jiří Tunka – NATURAL CONCEPT – EASY CATCH

Zpět na Reportáže
3. 6. 2019 - Po pěti pracovních dnech se vracím na svazovou vodu na které jsem strávil už několik víkendů ale bez větších úspěchů . Po deštivých dnech se počasí umoudřilo, vykouklo sluníčko a já doufal že ryby konečně začnou spolupracovat . Proto jsem zvolil předem vytipovaný místo na protějším břehu u rákosí v hloubce asi 60cm kde tvrdé dno přechází pomalu v jemné bahýnko až do hloubky 1m. Zde jsem zakrmil dvě místa ,jedno asi dvěma kily boili z řady Rapid Easy Catch Ananas + NBA Natural Concept 18mm,který se mi konečně dostal do rukou a druhé místo mým nejoblíbenějším boili z řady Rapid Platinum Vyzutý Tonda 24mm. K oběma místům jsem přihodil pelety Easy Catch 12mm které používám místo kukuřice smíchané s řepkou .V pátek bohužel záběr nepřišel. V sobotu ráno se jako první ozval Toník a do podběráku se podíval kapřík 5 kg. Pak přišla řada na Ananas a to už jsem se celé odpoledne nezastavil…Natural Concept Ananas začal fungovat a na břehu skončilo několik menších kapříků.
dsc_4433.jpg

Po pěti pracovních dnech se vracím na svazovou vodu na které jsem strávil už několik víkendů ale bez větších úspěchů . Po deštivých dnech se počasí umoudřilo, vykouklo sluníčko a já doufal že ryby konečně začnou spolupracovat . Proto jsem zvolil předem vytipovaný místo na protějším břehu u rákosí v hloubce asi 60cm kde tvrdé dno přechází pomalu v jemné bahýnko až do hloubky 1m. Zde jsem zakrmil dvě místa ,jedno asi dvěma kily boili z řady Rapid Easy Catch Ananas + NBA Natural Concept 18mm,který se mi konečně dostal do rukou a druhé místo mým nejoblíbenějším boili z řady Rapid Platinum Vyzutý Tonda 24mm. K oběma místům jsem přihodil pelety Easy Catch 12mm které používám místo kukuřice smíchané s řepkou .V pátek bohužel záběr nepřišel. V sobotu ráno se jako první ozval Toník a do podběráku se podíval kapřík 5 kg. Pak přišla řada na Ananas a to už jsem se celé odpoledne nezastavil…Natural Concept Ananas začal fungovat a na břehu skončilo několik menších kapříků.

Po asi hodinové pauze  kdy záběry utichly jsem přikrmil dalším kilem boili ananas a peletami . V sedm hodin večer přišel záběr do padáku na pravý prut s Ananas Natural Concept .Od  rákosí se ozvala rána a už jsem věděl a i cítil na prutu že se  jedná o hodně větší rybu  než  jsem zde doposud  chytal. V duchu jsem se modlil aby mi ryba nezajela do pařezů  kde pár kapřík skončilo. Po pár minutách jsem přitáhl rybu ke břehu … prut se prohnul,panther SHX se rozhrčel a v tom se mi ukázal… krásný  Amur . Po  pěti  minutách už torpédo  leželo v podložce  a mně se ulevilo.Váha ukázala neuvěřitelných  11kg . Rychlé měření  ( 90cm), focení  a amur jde zpět do své domoviny.

NATURAL BONCEPT RAPID - EASY CATCH

V neděli jsme ještě na závěr s přítelkyní udělali dabl,oba dva kapříky zaujal opět  Natural Concept  Ananas + NBA. Příště se snad na podložce ukáže i jeden z těch větších kaprů kteří tu ještě plavou. Všem příznivcům značky Mivardi a rybářům kteří rybě vrátí život přeji krásné chvíle u vody a nenechte se odradit prvním neúspěchem.

Za MIVARDI  PROMO TEAM CZ  Jirka Tunka .

dsc_4433.jpg

img_20190526_140136.jpg

dsc_4442.jpg

dsc_4449.jpg

dsc_4519.jpg

img_20190525_190043.jpg

img_20190525_125307.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.