Ondřej Týč – MIVARDI CZ - Začátek zimy na Labi

Zpět na Reportáže
27. 12. 2019 - Ráno už klesají teploty pod bod mrazu a to je to na co jsem čekal . Každý večer po práci se vydávám s kyblíkem na břeh mé oblíbené řeky Labe a krmím místo u druhé strany poblíž velkého padlého stromu. Je půlka týdne a přichází den kdy mam volno ,ještě před rozbřeskem s minimem věcí na zádech pádím na své místo. Nic nezmenšuji nezjemňuji prostě na oba pruty jedna 24ka Champions Platinum B 17 a letí to do vody.
dsc07931.jpg

Ráno už klesají teploty pod bod mrazu a to je to na co jsem čekal . Každý večer po práci se vydávám s kyblíkem na břeh mé oblíbené řeky Labe a krmím místo u druhé strany poblíž velkého padlého stromu. Je půlka týdne a přichází den kdy mam volno ,ještě před rozbřeskem s minimem věcí na zádech pádím na své místo. Nic nezmenšuji nezjemňuji prostě na oba pruty jedna 24ka Champions Platinum B 17 a letí to do vody.

NATURAL CONCEPT - CHAMPION PLATINUM

Díky redukci věcí nemam ani vidličky hlásiče nic co není nutně potřeba. Netrvá to dlouho a navádím do podběráku lysého dorostence. Místo lehce dokrmuji a montáž letí zpět.

dsc07931.jpg

Cca po dvou hodinách dostávám razantní záběr na jehož konci je krásný prosincový šupík o váze necelých 14kg. S velkým úsměvem na tváři se utvrzuji v tom že jsem udělal správně když jsem neměnil své vyzkoušené montáže a použil je i v takto studené vodě.

 

dsc07940.jpg
dsc07937.jpg
dsc07942.jpg

ZA MIVARDI TÝČÁK

dsc07949.jpg

dsc07954.jpg
 

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.