RAPID REFLEX pop-up – Bobrman – MIVARDI

Zpět na Reportáže
27. 12. 2019 - Pop-up je na trhu opravdu velký výběr, proč ale volit právě to naše. Stále na vlastnostech tohoto produktu pracujeme! Stále produkt zlepšujeme, tak, aby byl odolnější a jeho vzlínavost byla i po delším čase použití vysoká. Také esence, aby se stále a výrazně uvolňovala po celou dobu lovu! Nabízíme Vám tři varianty 10-18mm. Pro kombinaci s klasickým boilies na populárního panáčka, tak i pro stále populárnější rychlý lov stylem návazce Zig-rig, Chod -rig, Multi rig a mnoho dalších, stále se vyvíjejících metod. Atraktivní a výrazné barvy, to co mají zvídaví kapři rádi.
img_8796.jpg

Pop-up je na trhu opravdu velký výběr, proč ale volit právě to naše. Stále na vlastnostech tohoto produktu pracujeme! Stále produkt zlepšujeme, tak, aby byl odolnější a jeho vzlínavost byla i po delším čase použití vysoká. Také esence, aby se stále a výrazně uvolňovala po celou dobu lovu! Nabízíme Vám tři varianty 10-18mm. Pro kombinaci s klasickým boilies na populárního panáčka, tak i pro stále populárnější rychlý lov stylem návazce Zig-rig, Chod -rig, Multi rig a mnoho dalších, stále se vyvíjejících metod. Atraktivní a výrazné barvy, to co mají zvídaví kapři rádi.

RAPID REFLEX POP-UP

img_8806.jpg

ANANAS a ČESNEK

img_8800.jpg
img_3633.jpg
img_8796.jpg

Exkluzivní série reflexních plovoucích boilies a dumbells s vynikajícími fyzikálními vlastnostmi. Mají optimální tuhost, nedrolí se a lze je snadno propíchnout nebo rozkrojit. Svojí velkou vzplývavostí předčí většinu standardních Pop Up na trhu. Ve vodě vydrží několik dní bez změny barvy nebo ztráty vzplývavosti. Jsou vyrobeny na výrobní lince Mivardi v ČR. Esence a chuťové stimulátory jsou obsaženy přímo ve směsi, což umožňuje dlouhodobé uvolňování aroma a potravního signálu do okolí nástrahy (na rozdíl od mnoha jiných Pop Up na trhu, které jednotlivé značky nakupují v neutrálních verzích a následně je povrchově aromatizují a balí do prodejních obalů).

img_3565.jpg

img_3552.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.