Tibor Darmovzal - MIVARDI CZ - Úspěšný podzim

Zpět na Reportáže
14. 11. 2019 - Je tady podzim. Teplota v noci klesá k nule a já vyrážím na víkendovou výpravu k řece. Předem jsem si naplánoval, kde a jak budu chytat. Jelikož je voda už dost studená, připravuji si krmení tak, aby bylo co nejatraktivnější. Uvařil jsem si partikl a k tomu jsem přidal čertvé nakrájené chilli papričky. U konce vaření jsem přisypal cukr a vše nechal 14 dní kvasit. Potom jsem do partiklu nadrtil Multimix pelet a Multimix boilie. Vše jsem zalil trochou dipu česnek chilli a trochou aminoliquidu B17.
dsc_0669.jpg

Je tady podzim. Teplota v noci klesá k nule a já vyrážím na víkendovou výpravu k řece. Předem jsem si naplánoval, kde a jak budu chytat. Jelikož je voda už dost studená, připravuji si krmení tak, aby bylo co nejatraktivnější. Uvařil jsem si partikl a k tomu jsem přidal čertvé nakrájené chilli papričky. U konce vaření jsem přisypal cukr a vše nechal 14 dní kvasit. Potom jsem do partiklu nadrtil Multimix pelet a Multimix boilie. Vše jsem zalil trochou dipu česnek chilli a trochou aminoliquidu B17.

NATURAL CONCEPT B17

Místo jsem si zvolil s hloubkou cca 2,5m přímo pod nohama. Můj plán byl jasný. Chytat celý víkend pouze na Pop up Reflex různých příchutí. První krásný šupináč si zobnul 14mm pop up Devil squid. Byl jsem nadmíru spokejný, ale pořád jsem věřil, že to ještě pípne. Druhý kapr příchází až po 24 hodinách na pop up Ananas, tentokrát to byl hezký lysec. Do třetice všeho dobrého přichází ještě jeden záběr v neděli ráno. Malý kapřík, který si zobnul opět ananas. Byl puštěn rovnou z podběráku, abych ho zbytečně netrápil na mrazu. Do konce výpravy jsem už záběr neudělal.

Všem slušným rybářům přeji hodně úspěchů.

Za MIVARDI Promo Team CZ,

Tibor Darmovzal

dsc_0669.jpg

dsc_0679.jpg

dsc_0684.jpg

dsc_0685.jpg

dsc_0694.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.