Týna Kosová – MIVARDI CZ – Chytání pod břehem

Zpět na Reportáže
14. 11. 2019 - Rozhodla jsem se vyjet na krátkou vycházku na ryby. Především jsem chtěla na chvíli vypustit z pracovního shonu, ale také jsem chtěla strávit chvilku volného času se svým manželem. Ten se již nějaký ten den věnuje jednomu místu na řece. Oba končíme dřív v práci, abychom byli u vody co nejdříve. Po příjezdu na nic nečekáme a pruty letí do vody. Tom nahazuje oba pruty dál od břehu a já oba pruty umístila blíže břehu tzv. pod nohy. Díky rychle se svažujícímu břehu, leží montáže cca v třímetrové hloubce, kde se dno již rovná.
img_2090.jpg

Rozhodla jsem se vyjet na krátkou vycházku na ryby. Především jsem chtěla na chvíli vypustit z pracovního shonu, ale také jsem chtěla strávit chvilku volného času se svým manželem. Ten se již nějaký ten den věnuje jednomu místu na řece. Oba končíme dřív v práci, abychom byli u vody co nejdříve. Po příjezdu na nic nečekáme a pruty letí do vody. Tom nahazuje oba pruty dál od břehu a já oba pruty umístila blíže břehu tzv. pod nohy. Díky rychle se svažujícímu břehu, leží montáže cca v třímetrové hloubce, kde se dno již rovná.

KAPROVÉ NÁSTRAHY RAPID

Na montáž jsem rukou naházela pár kuliček boiliesu řady NATURAL CONCEPT a šla si sednout k Tomovi, abychom si spolu dali kávu. Z té nás vytrhl až záběr na můj prut. Záběr to byl opravdu svižný. Dobíhám k prutu, kde se konstantně a dost rychle odvíjí vlasec z cívky navijáku. Síla a váha soupeře je znát od prvních chvil zdolávání. Průběh přetahované si opravdu užívám. Po chvilce navádím již unaveného kapra do podběráku. Mám velkou radost. Tomáš se podívá do podběráku a směje se: „Dva dny tu krmím a nakonec si přijedeš a hned taháš, to snad není ani možný.“

Za MIVARDI Týna Kosová

Under the bank – Týna Kosová – MIVARDI CZ

img_2090.jpg

img_2211.jpg

img_2266.jpg

img_2427-1.jpg

img_2432.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.