Vítek Novák a Denis Poláček - Grasscarp

Zpět na Reportáže
13. 11. 2019 - Léto bylo rozběhlé na plno a tak jsme si řekli, že vyrazíme na ryby. Ovšem, že vyzkoušíme chytit nějakého Amura. Dojeli jsme na vodu, kde je těchto ryb velice hodně, jelikož je zde hodně vodní vegetace. Přes léto zde platí zákaz krmení a tak jsem to museli zvládnout bez něj. Dvěma pruty jsme chytali u dna na kukuřici a dvěma pruty na ZigRig.
denisavitek.jpg

Léto bylo rozběhlé na plno a tak jsme si řekli, že vyrazíme na ryby. Ovšem, že vyzkoušíme chytit nějakého Amura. Dojeli jsme na vodu, kde je těchto ryb velice hodně, jelikož je zde hodně vodní vegetace. Přes léto zde platí zákaz krmení a tak jsem to museli zvládnout bez něj. Dvěma pruty jsme chytali u dna na kukuřici a dvěma pruty na ZigRig.

REFLEX POP UP RAPID

Byla to naše první větší zkušenost se zigem. Úkolem bylo ryby hledat. Takže jsme velmi často přehazovali. Jelikož jsou zde ryby velice hladové, povedlo se nám chytit přes 40ryb, což je úžasné.

Já, i můj parťák Vítek jsme si dokonce chytli osobák. Vítek chytil Amura s váhou 10,5 kg a já dostal do podběráku amura, který vážil 16,5 kg. Zlatou tečkou, a to doslova zlatou, byl lysec s váhou 12,5kg.

denisavitek.jpg

img_6948.jpg

img_6953.jpg

denisavit.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.