Zimní Kaprařina na Labi – Tomáš Veselý – MIVARDI CZ

Zpět na Reportáže
20. 12. 2019 - V zimním období vyhledávám na řece místa, na který je větší hloubka, jakékoliv překážky na dně či jámy. Jsou to místa, které kapři v tomto ročním období vyhledávají a zdržují se na nich. Pro lov ve studené vodě používám krátké montáže cca 12 cm. Místo závěsky a olova jsem tentokrát použil Method feeder krmítka o hmotnosti 60g, do kterých jsem naplnil Method Mix Rapid Excellent rozmíchaný V Amino liquidu B17. Jako nástrahu jsem zvolil Rapid feederové pelety Kapří Guláš a Rapid Hard Balls Sea zalité Boosterem totožné příchutě.
img_9625.jpg

V zimním období vyhledávám na řece místa, na který je větší hloubka, jakékoliv překážky na dně či jámy. Jsou to místa, které kapři v tomto ročním období vyhledávají a zdržují se na nich. Pro lov ve studené vodě používám krátké montáže cca 12 cm. Místo závěsky a olova jsem tentokrát použil Method feeder krmítka o hmotnosti 60g, do kterých jsem naplnil Method Mix Rapid Excellent rozmíchaný V Amino liquidu B17. Jako nástrahu jsem zvolil Rapid feederové pelety Kapří Guláš a Rapid Hard Balls Sea zalité Boosterem totožné příchutě.

FEEDEROVÉ PELETY RAPID

img_9636.jpg

Tomáš Veselý

Montáže jsem nahazoval maximálně 20m od břehu.  Aktivita kaprů mě velice překvapila, což v tomto období není zas tak časté.  Některé ryby jsem v soubojích bohužel ztratil, ale nějaké jsem do podběráku dostal.  Chytil jsem několik krásně zbarvených říčních kaprů, kteří se chtěli ještě nacpat před blížící se zimou.  Musím říci, že i přes tu zimu jsem si zimní kaprařinu parádně užil. Všem přeji hodně úspěchů u vody.

img_9622.jpg
img_9654.jpg
img_9625.jpg

Za Mivardi Promo Team Tomáš Veselý.

img_9620.jpg
img_9652.jpg
img_9665.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.