Několika týdenní strategie II.

Zpět na Články
15. 3. 2024 - Souhrn listopadu bych nazval jako excelentní. Několik desítek ryb přes 10kg byla jen třešnička na dortu. Opět se mi vyplatilo každý den dojíždět na jedno místo krmit a pořádně se mu věnovat. Na začátku prosince jsem měl méně aktivních záběrů a tak jsem se rozhodl udělat další změnu v krmení.

Boilies MIVARDI

Klasické boilie jsem už ve studené řece nepoužíval, místo toho jsem sáhl po řadě ProActiv, která se velmi rychle omílá a nejlépe pracuje právě ve studené vodě. V příchutích jsem měl jasno,  Crazy Liver a Sea a vše o průměru 24mm.

 

dsc-0604-fotor.jpg (151 KB)

 

Po několika vycházkách používání řady ProActiv se pravidelné záběry, na které jsem byl zvyklý, vrátili a ani velikost ryb nebyla malá.

 

img-1028.jpg (308 KB)

 

Co, ale čert nechtěl, v polovině prosince napadl sníh a poté přišlo, pro změnu, brutální oteplení a řeka se rozvodnila a mé měsíční úsilí bylo fuč. Prostě jen tak, ze dne na den. Ale taková je prostě příroda.
Naštěstí to netrvalo dlouho a já se za 14 dní mohl vrátit k místu. Myslel jsem, že budu komplet hluchý, ale byl jsem mile překvapen. Po dvoudenním krmení jsem jako první úlovek chytil starého známého. Měl jsem neskutečnou radost, že tu pořád je.

 

img-1192.jpg (138 KB)


Přelom prosinec/leden jsem trávil dost času na místě a i přes mrznoucí teploty se mi podařilo něco pochytat.
Již druhý rok se mi tato krmná strategie vyplatila a doufám, že ještě vyplácet bude. Důležité je si vybrat dobré místo, to je za mě osobně základ všeho, a poté obětovat aspoň pár minut svého času na pravidelné krmení. Samozřejmě to nemusí být 3-4kg boilie denně, ale aspoň to 1kg na den a hned  uvidíte, že se to vyplatí.

 

dsc-0866.jpg (104 KB)


Za Mivardi tým
Ondřej Pokorný

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.