Mivardi Days 2015 - Pozvánka na jedinečnou prezentační a prodejní akci

Zpět na Ostatní
12. 11. 2015 - Vážení přátelé a zákazníci, rádi bychom Vám poděkovali za přízeň v letošní sezóně, které si velmi vážíme. Rozhodli jsme se pro vás jako poděkování přichystat první ročník prodejně - prezentační akce zvané Mivardi Days 2015 neboli Dny značky Mivardi. Přejeme si, aby se tato akce stala tradiční tečkou za rybářskou sezónou a prvním krokem do sezóny nadcházející. Během této akce se rozhodně nebudete nudit! Připravili jsme pro vás obrovský vyhřívaný stan, bohatý program, odborné přednášky, soutěže, skvělé občerstvení, novinky pro rok 2016 a především nově zrekonstruovanou značkovou prodejnu Mivardi se 450 m2 prodejní plochy, kde si budete moci po celou dobu Mivardi Days zakoupit zboží značky Mivardi za nejlepší ceny! Využijte Mivardi Days k nakoupení vánočních dárků pro vaše blízké rybáře. Těšíme se na Vás!
logo_mivardi_days.jpg

Vážení přátelé a zákazníci, rádi bychom Vám poděkovali za přízeň v letošní sezóně, které si velmi vážíme. Rozhodli jsme se pro vás jako poděkování přichystat první ročník prodejně - prezentační akce zvané Mivardi Days 2015 neboli Dny značky Mivardi. Přejeme si, aby se tato akce stala tradiční tečkou za rybářskou sezónou a prvním krokem do sezóny nadcházející. Během této akce se rozhodně nebudete nudit! Připravili jsme pro vás obrovský vyhřívaný stan, bohatý program, odborné přednášky, soutěže, skvělé občerstvení, novinky pro rok 2016 a především nově zrekonstruovanou značkovou prodejnu Mivardi se 450 m2 prodejní plochy, kde si budete moci po celou dobu Mivardi Days zakoupit zboží značky Mivardi za nejlepší ceny! Využijte Mivardi Days k nakoupení vánočních dárků pro vaše blízké rybáře. Těšíme se na Vás!

 

Termín konání: 27. - 28. listopadu  9 - 17 h

 

Místo: areál firmy FISH - PRO s.r.o.  MOHELNICE

 

Areál firmy se nachází v těsné blízkosti čerpací stanice MOL u hlavního tahu Praha - Olomouc. Ulice Třebovská 47. V areálu je dostatek parkovacích míst - parkování je samozřejmě pro všechny zákazníky zdarma.

Prodejna Mohelnice hlavní
12.jpg
vystrizek.jpg

 

 Program

  • Vánoční nákupy zboží Mivardi za bezkonkurenční ceny

Při nákupu nad 1000,- Kč si vytočíte slevu na nákup až 99% na kole štěstí a obdržíte poukázku na občerstvení zdarma!

Po oba dny bude pro vás otevřena nově zrekonstruovaná značková prodejna se 450 m2 prodejní plochy a k tomu obrovský vytápěný stan s podlahou. V průběhu obou dní se vám bude plně věnovat náš tým špičkových rybářů a odborníků na kaprařinu, feeder, plavanou i přívlač. Budete se moci setkat a získat cenné rady od takových osobností, jako je Honza Prchlík, Míra Melcher, Vašek Freylich, Lojza Fiala, David Lužný, Tomáš Kablásek, Dušan Bednařík, Karel Skalický a mnoha dalších.

  • Prezentace novinek pro sezónu 2016

Jako první budete mít možnost se na živo seznámit s většinou velmi zajímavých novinek pro nadcházející sezónu 2016! Připravujeme pro vás novinky ve všech oblastech - především kaprařině, ale i feederu, plavané i přívlači.

  • Odborné přednášky a diskuze

V průběhu obou dní akce Mivardi Days 2015 se bude konat několik odborných přednášek, kdy si budete moci vyslechnout rady a tipy od zkušených odborníků a především nahlédnout pod pokličku vývoje a výroby produktů značky Mivardi. Přednášky se budou opakovat v pátek i sobotu.

  1. Jan Prchlík - lov trofejních kaprů + video s úžasným kaprem 32,5 kg
  2. David Lužný - lov kaprů na vyvážku + video z nejúspěšnější výpravy roku 2015
  3. Alois Fiala -  nahlédnutí pod pokličku výroby sortimentu Rapid v podání šéfkuchaře
  4. Václav Freylich - prezentace novinek 2016 + podhled do vývoje produktů značky Mivardi
  • Škola vázání kaprových montáží

Po oba dny vám bude plně k dispozici Tomáš Kablásek - jeden z nejúspěšnějších kaprových závodníků v Čechách, který vám do detailu předvede, jak navázat jednotlivé typy kaprových montáží a především vám vysvětlí a poradí, v jakých situacích konkrétní montáže používat.

  • Zajímavé soutěže o hodnotné ceny

dsc_9666-1.jpg
dsc_0013-2.jpg
dsc_0067-2.jpg

Občerstvení


Myslíme i na vaše žaludky, proto po celou dobu bude připraveno výborné občerstvení - špičkový guláš, steaky, klobásy, pivo, víno, svařák a samozřejmě i nealkoholické nápoje. Při nákupu nad 1000,- Kč od nás obdržíte poukázku na hlavní chod a nápoj zdarma!

 

Srdečně na Mivardi Days 2015 zveme všechny zákazníci a příznivce značky Mivardi! Těšíme se se na vás v pátek a v sobotu 27. - 28. listopadu v Mohelnici!

Pro více informací nás kontaktujte e-mailem na web@mivardi.cz

mivardidays_a5.jpg

 

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.