Pravidla soutěže MIVARDI o osobní automobil

Zpět na Ostatní
30. 7. 2012 - Pravidla soutěže MIVARDI o osobní automobil

FESTIVALOVÁ SOUTĚŽ MIVARDI O OSOBNÍ AUTOMOBIL

1. Organizátor soutěže
Organizátorem soutěže je společnost Fish-pro s.r.o., Tlustého 2401/4, Praha 9 - Horní Počernice, PSČ 193 00, IČ: 65141113, DIČ: CZ65141113, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném městským soudem v Praze, oddíl C vložka 83301 (dále jen organizátor).

2. Partner soutěže
Partneři Rybářský festival FOR FISHING
DOMANSKÝ s.r.o., Českobrodská 566/2, Praha 9, PSČ 198 00, IČ: 62914910,
DIČ: CZ62914910

3. Doba trvání soutěže
Soutěž probíhá v období od 24. do 27. 2. 2011 na Rybářském festivalu FOR FISHING v Praze Letňanech.

4. Účast v soutěži a pravidla soutěže
- Zákazníci, kteří nakoupí na Rybářském festivalu FOR FISHING ve výše zmíněném období balení 3000 g krmení na ryby MIVARDI V1, obdrží za každý zakoupený sáček jeden výherní kupon.
- Každý výherní kupon obsahuje pole pro vyplnění jména, příjmení, telefonního čísla a emailového kontaktu. Tyto když zákazníci vyplní a vhodí dle pokynu organizátora soutěže do výherního automobilu, umístěného ve vstupní hale na výstavišti v Letňanech, zúčastní se tak soutěže o osobní automobil Peugeot 107.
- Výherní kupony budou k vyzvednutí od 24. 2. do 27. 2. 2011 nebo do vyčerpání zásob. Počet výherních kuponů je omezen a dojde-li v průběhu soutěže k jejich vyčerpání, nebudou již další do soutěže dodány.


5. Předání ceny
- Dne 27. 2. 2011 ve 14:00 hod vylosuje ředitel Rybářského festivalu FOR FISHING pan Martin Chmelík 10 šťastnych soutěžících.
- Prvni vylosovaný soutěžící bude o této skutečnosti vyrozuměn telefonicky, nebo mailem. Na místě předání ceny mu bude položena soutěžní otázka. Po jejím správném zodpovězení obdrží výhru - osobní automobil Peugeot 107. V případě nezodpovězení dané otázky bude kontaktován další vylosovaný soutěžící.
- Cena bude výherci předána osobně, nejpozději však do 30 dnů od ukončení soutěže.
- Pokud si výherce nevyzvedne cenu do 30 dnů od ukončení soutěže, jeho nárok na výhru zaniká a výhra propadne ve prospěch organizátora soutěže.
- Srážkovou daň z výhry ve výši 15 % dle Zákona č. 586/1992 Sb., o daních z příjmu, hradí organizátor soutěže.
- Do soutěže budou zařazeny všechny výherní kupony. Ty, které nebudou obsahovat jméno, příjmení, telefonní nebo emailový kontakt, se považují jako neúplné či nesprávně vyplněné a stávají se tak neplatnými.
- V případě získání výhry osobou, která v době předávání výhry ještě nedosáhla věku 18 let, bude cena předána zákonnému zástupci.
- Ze soutěže jsou vyloučeni všichni zaměstnanci organizátora soutěže a příbuzní shora uvedených osob v řadě přímé, jejich sourozenci a manželé.

6. Odpovědnost za vady
- Nebezpečí za škody výhry přechází na výherce okamžikem jejich převzetí. Organizátor soutěže nenese žádnou odpovědnost v souvislosti s užíváním automobilu.

7. Obecná ustanovení
- Organizátor soutěže si vyhrazuje právo soutěž kdykoliv zkrátit, prodloužit, zrušit nebo změnit její pravidla, a to bez udání důvodů. Organizátor si vyhrazuje právo rozhodovat dle svého uvážení o všech otázkách týkajících se soutěže. Účastníci nemohou požadovat peněžité plnění výměnou za výhru v soutěži. Výhru nelze převést na jinou osobu a na výhru ze soutěže není právní nárok.
- Organizátor soutěže ukládá výherci za povinnost provozovat osobní automobil Peugeot 107 s originálními reklamními polepy, a to po dobu dvou let od data jeho převzetí.

8. Osobnostní práva a osobní údaje
- Účast v soutěži je dobrovolná. Účastí v soutěži vyjadřuje účastník v souladu se Zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, svůj souhlas s pravidly a podmínkami soutěže, zpracováním osobních údajů poskytnutých v rámci soutěže organizátorovi.
- Dále účastník souhlasí s tím, že v médiích, na webových stánkách, propagačních a reklamních materiálech organizátora mohou být zveřejňovány jméno, příjmení, místo bydliště a jiné registrované údaje, eventuálně zvukové a obrazové záznamy výherců soutěže.

9. Zveřejnění pravidel
- Pravidla soutěže a výherce budou zveřejněni na webových stránkách www.mivardi.cz.

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.