Veletrh Moderní rybář 2012

Zpět na Ostatní
30. 7. 2012 - Jak je již naší tradicí, i letos jsme se zůčastnili rybářského veletrhu. Mivardi se letos stalo partnerem a sponzorem nově vzniklého rybářského veletrhu Moderní rybář, který se konal 26.-29. ledna 2012. Pro naše zákazníky jsme připravili zajímavou soutěž o ceny v celkové hodnotě 500 000,-Kč.
23236.jpg

Jak je již naší tradicí, i letos jsme se zůčastnili rybářského veletrhu. Mivardi se letos stalo partnerem a sponzorem nově vzniklého rybářského veletrhu Moderní rybář, který se konal 26.-29. ledna 2012. Pro naše zákazníky jsme připravili zajímavou soutěž o ceny v celkové hodnotě 500 000,-Kč.

Návštěvníci 1. ročníku veletrhu Moderní rybář měli možnost v naší unikátní expozici spatřit a hlavně si vyzkoušet kompletní sortiment značky Mivardi. K vidění byly i všechny novinky pro rok 2012. Velkým lákadlem se stal obsáhlý kaprový program M-CARP včetně exkluzivních bivaků New Dynasty a Executive za bezkonkurenční ceny.

/images/article/3683/2.jpg

Oproti loňskému roku jsme naši expozici rozšířili o kompletní nabídku nástrah a návnad pro kapraře pod značkou Rapid. K vidění byly boilie směsi, hotové boilie, pelety, dipy, liquidy a pasty ve všech dostupných příchutích.

/images/article/3683/3.jpg

Návštěvníci si mohli vyzkoušet kompletní řady našich prutů. V novém designu jsme představili oblíbenou sérii Imperium, nyní pod názvem Imperium II. V této sérii jsou v nabídce kaprové dělené i teleskopické, feederové a přívlačové pruty za velmi zajímavé ceny.

/images/article/3683/4.jpg

O naše zákazníky se staral tým opravdových profesionálů a rybářských nadšenců.

/images/article/3683/5.jpg

Velkým hitem se stala unikátní zákaznická soutěž o ceny v celkové hodnotě úctyhodných 500 000,-Kč. Návštěvníci za každých utracených tisíc korun v naší expozici obdrželi stírací los a po setření se hned dozvěděli, jakou cenu vyhrávájí. Každý los byl výherní.

/images/article/3683/6.jpg

Šťastný výherce dvou kaprových děliček s návijáky, deštníku s bočnicí, dvou křesel Comfort a softshell bundy Mivardi.

/images/article/3683/7.jpg

Děkujeme všem za návštěvu veletrhu a naší expozice. Ty, kteří neměli čas nebo možnost se na veletrh Moderní rybář podívat, zveme na veletrh Rybaření v Brně, který se bude konat v termínu 8.-11.3. 2012 na brněnském výstavišti. I v Brně bude probíhat naše zákaznická soutěž o hodnotné ceny.

KS

 

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.