VYHRAJ AUTOMOBIL PEUGOT 107!

Zpět na Ostatní
30. 7. 2012 - Největší soutěž v historii rybářských velethů v ČR. Jeden zákazník značky MIVARDI získá během veletrhu FOR FISHING 2011 osobní automobil Peugot 107!
19455.jpg

Největší soutěž v historii rybářských velethů v ČR. Jeden zákazník značky MIVARDI získá během veletrhu FOR FISHING 2011 osobní automobil Peugot 107!

Kup jeden sáček krmení MIVARDI V1
a vyhraj osobní automobil Peugeot 107!

Každý návštěvník Rybářského festivalu FOR FISHING, který se koná ve dnech 24. - 27. 2. 2011 na výstavišti v Praze Letňanech, má jedinečnou šanci zúčastnit se největší akce, která kdy byla na rybářském veletrhu v ČR pořádána a mít možnost vyhrát osobní automobil PEUGOT 107!

Stačí k tomu jen jedno jediné - zakoupit balení tříkilového krmení na ryby MIVARDI, řádně vyplnit slosovací kupon, který obdržíte ke každému zakoupenému sáčku krmení a tento slovací kupon vhodit do osudí.

V neděli 27. 2. 2011 ve 14.00 hod vylosuje ředitel Rybářského festivalu FOR FISHING pan Martin Chmelík šťastného výherce pětidvéřového automobilu PEUGOT 107.

Prodej krmení MIVARDI V1 bude zajištěn ve vstupní hale výstaviště v Letňanech a místo bude řádně označeno.

Krmení je dostupné v několika příchutích - Kapr Med, Kapr Jahoda, Kapr Magic a k zakoupení zde budou i dvě horké novinky pro rok 2011 - Kapr Fish Mix a Kapr Scopex Vanilka. Krmení MIVARDI V1 je dodáváno v balení o hmotnosti 3000 g a při této příležitosti bude prodáváno za vyjímečnou „veletržní" cenu - 100,- Kč. za jeden sáček

Ke každému sáčku krmení bude vydán jeden slosovací kupon. Čím více sáčků zakoupíte, tím máte větší možnost na výhru. Počet sáčků s krmením je však omezený, a proto neváhejte využít této jedinečné možnosti výhrát osobní automobil!

Partneři této akce:

ff domanský

Přesná pravidla a podmínky budou vyvěšeny na této stránce v co nejbližší době a následně i na místě konání

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.