MIVARDI - kaprové podběráky - pomoc s Vaším předvánočním výběrem včetn

Zpět na Testy a recenze
25. 10. 2018 - V průběhu měsíce října a listopadu jsem měl možnost vyzkoušet a důkladněji si osahat tři druhy našich podběráků, které MIVARDI dodává na rybářský trh. Možná i Vy přemýšlíte nad nákupem podběráku vhodného k lovu kapra. Vše vyšlo již zde u nás na webu, ale jen jednotlivě, jako aktuality a reportáže. Napadlo mě vše pěkně srovnat k sobě a vydat i s bohatou fotodokumentací! Třeba to bude vhodné vodítko pro Vaši volbu. Tři podběráky, tři cenové hladiny i s doplňky!

MIVARDI Podběrák LevelM 90 x 90 cm + Tyč Professional Twin

Bobrman: Pokud bych se seznamoval s kaprařinou, byla by to jednoznačně moje volba a ne každý musí mít široká ramena podběráku, na naše svazové vody myslím naprosto dostatečných 90x90. Síťka základní, lehká, dostačující a firma MIVARDI ji vede klasicky jako náhradní díl. Tyč dostatečně robustní, ale ne těžká! Co je nejpříznivější je cena. Doporučených 1250kč.

%fotobox-1-1%

%fotobox-3-2%

%fotobox-3-5%

%fotobox-3-8%

%fotobox-3-11%

MIVARDI - Popis produktu:

Robustní, lehký a odolný podběrák s designovým středem z pevné grafitové slitiny a zesílenými uhlíkovými rameny ve dvou dostupných délkách. Mimořádně lehká síťka je šetrná vůči rybám, napomáhá manipulaci ve vodě a velmi snadno vysychá.

Pevná, odolná a lehká tyč z uhlíkových vláken, dostupná v jednodílné nebo dvoudílné "twin" verzi.

MIVARDI Podběrák Executive MK2 100 x 100 cm + dvoudílná tyč!

Bobrman: Ideální kaprařský podběrák, moc hezké stylové provedení, kvalitní síťovina. Velmi zajímavé a vysoce účinné je řešení středu, chvilku trvá, než si zvyknete, ale trvá to jen chvilku a inovace se vám zalíbí. Tyč je robustní, ale ne těžká, na rozdíl od podobných výrobků levnějších řad. Doporučená cena 1890kč odpovídá plně kvalitě provedení. Super je záchytný trn síťky, je to velký pomocník, když lovíte sami a nechcete vláčet vodou celou váhu síťky.

%fotobox-1-14%

%fotobox-3-15%

%fotobox-3-18%

%fotobox-3-21%

MIVARDI - Popis produktu:

Velmi kvalitní podběrák s robustní konstrukcí a rychleschnoucí síťkou šetrnou k rybám. Frézovaný středový blok a čepy ramen z nerezové oceli jsou zárukou nekompromisní kvality a odolnosti. Tento podběrák překvapuje vynikající tuhostí ramen i zesílené dvoudílné rukojeti, vyrobených z uhlíkových vláken. To vše při zachování nízké hmotnosti.

MIVARDI Podběrák CamoCODE 100 x 100 cm + tyč 265cm

Bobrman: Mám rád, od srdce rád vše, co je v přírodních barvách. Moc vyvedené zpracování síťky, včetně vystužení na obou vrcholech trojúhelníkového tvaru. Zmenší se tím možnost oděru. Trn na uchycení síťky jako samozřejmost. Opět inovativní řešení spojení středu a tyček sítě, je to opravdu jen o zvyku. Tyč !? První jsem na to koukal dost divně, ne na podběrák, na tyč. Ta neskutečná délka! Kolegové si ze mě, když mě potkali u řeky dělali trochu legraci. Ale je možnost dosáhnout velmi daleko, i za stulíky! Mě to po pravdě vyhovuje! A když se to má zkrátit, není problém, tyče jsou vzájemně nahraditelné, tedy sedí nasazené dvě, nebo tři! Je to jen na Vaší libosti, nebo místě lovu. Cena je vyšší, ale je to TOP produkt!

%fotobox-1-24%

%fotobox-3-25%

%fotobox-3-28%

%fotobox-3-31%

MIVARDI - Popis produktu:

Luxusní a dokonale funkční podběrák, který splňuje ty nejnáročnější požadavky na funkčnost, kvalitu i design. Jeho unikátně řešená třídílná tyč umožňuje volit délku podběráku dle aktuálních podmínek. Ramena i tyč podběráku jsou vyrobeny z uhlíkových vláken a po celé délce zesíleny punčochou z cross woven carbonu. I při maximální délce je celá konstrukce podběráku velmi tuhá a podběrák je stále skvěle ovladatelný a překvapivě lehký. Frézovaný celokovový střed i čepy ramen jsou zárukou maximální odolnosti a dlouhé životnosti. Velmi pevná rychleschnoucí síťka z polyesterových vláken je šetrná k rybám a může být pomocí klipu snadno připnuta k rukojeti. Maskáčový design síťky podtrhuje celkovou výjimečnost toho podběráku

Doplňky:

Plovák na podběráky NEW DYNASTY:

Luxusní plovák na podběrák s velkým výtlakem, vyrobený z kvalitního materiálu B-POL 600D.

Vodotěsné pouzdro na podběrák:

Nepromokavé pouzdro pro přepravu mokrého podběráku. Spolehlivě brání i šíření nepříjemného zápachu.

Kompletní sortiment náhradních podběrákových sítí:

https://www.mivardi.cz/produkty/podberaky-a-tyce/nahradni-sitky/

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.