Nejprodávanější produkty Mivardi na výstavě Rybaření 2007

Zpět na Testy a recenze
30. 7. 2012 - Seznámení s nejprodávanějším zbožím zančky Mivardi, které se stalo hitem na výstavě Rybaření 2007 v Brně.
4242.jpg

Seznámení s nejprodávanějším zbožím zančky Mivardi, které se stalo hitem na výstavě Rybaření 2007 v Brně.

Stejně jako v loňském roce, tak i letos jsme se prezentovali na mezinárodní výstavě Rybaření 2007 v Brně, která probíhala 14. až 18. března. Na této výstavě bylo našim úkolem vás seznámit s novinkami, které již znáte pod značkou MIVARDI a tato značka si již našla spoustu příznivců. O velkém zájmu vypovídal zákazníky přeplněný stánek k prasknutí. Tento veliký zájem nás velice potěšil a naší odměnou je stále vzrůstající zájem o značku MIVARDI a stále více spokojených zákazníků.

Naše nabídka výrobků značky MIVARDI se stále rozrůstá. Při výrobě dbáme na kvalitu, precizní zpracování a řídíme se požadavky českých rybářů. Každý výrobek, než přijde do výroby, je vyzkoušen a odsouhlasen několika odborníky. Dalším důležitým faktorem je stanovit cenu tak, aby byla pro naše zákazníky přijatelná a mohla konkurovat ostatním. Na výstavě jste se mohli přesvědčit, že naše výrobky jsou o 10 - 20 % levnější než výrobky jiných značek. Nakonec se snažíme zajistit bezproblémový a kvalitní záruční i pozáruční servis.

Na výstavě bylo opravdu z čeho vybírat a zájem byl o všechno zboží ale největší oblibě se těšily pruty MIVARDI SPECTRUM CROSS.

MIVARDI SPECTRUM CROSS CARP - tyto třídílné pruty zaujaly svou vyvážeností, lehkostí, špičkovou akcí a pěkným designem. Pro dosažení těchto vlastností byl použit blank, vyrobený z vysoce kvalitního uhlíkového materiálu, který byl ještě zpevněn uhlíkovým opletem.

MIVARDI CROSS CARP

MIVARDI SPECTRUM CROSS TELECARP - teleskopické pruty, které se svými vlastnostmi velice blíží k dvoudílným a třídílným prutům. Díky použití uhlíkového materiálu ExHMC a zvýšení jeho vrstev se zvýšila pevnost a odolnost. Za povšimnutí stojí i pěkně zpracované sedlo navijáku s kovovými prvky.

MIVARDI CROSS TELECARP

DETAIL MIVARDI CROSS TELECARP

MIVARDI SPECTRUM FEEDER - při výrobě blanku tohoto prutu byl taktéž použit uhlíkový materiál ExHMC a prut tak získal perfektní dynamičnost a akci, díky níž dosáhnete přesných a dalekých hodů. V potaz bylo bráno i rozložení oček. V základní výbavě nechybí čtyři náhradní špičky.

MIVARDI SPECTRUM FEEDRE

Z obrovské nabídky navijáků získaly přízeň zákazníků zejména MIVARDI ULTIMATE, MIVARDI MEGALITE A MIVARDI HYPERCAST.

MIVARDI ULTIMATE - o své kvalitě tento dokonale vybavený naviják přesvědčil zákazníky svým čistým a hladkým chodem. Toho bylo dosaženo tím, že naviják je osazen deseti kvalitními ložisky a precizně vyváženým rotorem se vzduchovým překlapěčem. Překvapila i velice citlivá přední brzda a zdolávací brzda.

MIVARDI ULTIMATE

MIVARDI MEGALITE - velice oblíbený naviják, který byl v roce 2007 inovován a získal tak nový vzduchový překlapěč pro vyváženější a hladší chod. Pro větší citlivost byla inovována byla přední brzda i úniková brzda (baitrunner).

MIVARDI MEGALITE

MIVARDI HYPERCAST - tento naviják s bojovou brzdou je vybaven podobně jako Ultimate ale při výrobě byl kladen veliký důraz právě na bojovou brzdu. Oproti navijákům jiných značek musel náš Hypercast projít různými úpravami aby bojová brzda fungovala skutečně optimálně. Doufáme si tvrdit, že se nám to skutečně podařilo a vy nemusíte mít strach, že přijdete o svoji kapitální rybu.

MIVARDI HYPERCAST

Další novinkou, která na sebe strhla pozornost, jsou špičkové japonské vlasce MIVARDI ROYAL CARP, ROYAL FEEDER A ROYAL SPINN a to díky nejen své nízké ceně, ale hlavně díky své kvalitě, protože při výrobě bylo použito nejmodernějších technologií a to:

HDMS - High Density Molecular Structure
Mimořádnou pevnost v tahu i v uzlu a také řadu dalších mechanických vlastností ovlivňuje především molekulární stavba vlasce. Během procesu polymerace, který probíhá při obrovských teplotách se díky speciálnímu složení použitého materiálu dosahuje extrémně hustého seskupení jednotlivých molekul v kruhových vrstvách. Díky tomu dosahují vlasce Mivardi Royal svých technických parametrů.

DSS - Direct Spooling System
Velký vliv na celkovou kvalitu vlasce má jeho balení a uložení na prodejních cívkách. Pokud je vlasec na cívce navinut standardním způsobem, dochází k jeho lehkému zkroucení a nerovnoměrnému otlačení. To zhoršuje kvalitu vlasce při jeho použití. Vlasce Mivardi Royal používají technologii rovnoběžného navíjení, kdy jsou jednotlivé závitu precizně ukládány do rovnoběžných vrstev. Kvalita vlasce tak zůstane stoprocentně zachována.

CDT - Constant Diameter Technology
Častým problémem u rybářských vlasců je nestejný průměr na některých místech vlasce. Tyto nenápadné odchylky od průměru způsobují nestejnou pružnost vlasce v různých místech a tím celkově snižují jeho pevnost. Všechny vlasce Mivardi Royal využívají technologii, která zajišťuje zachování konstantního průměru v celé délce vlasce. Při namáhání tak jsou všechna místa vlasce zatížena rovnoměrně a vlasec tak ve výsledku vydrží větší tah.

MIVARDI ROYAL FEEDERMIVARDI ROYAL SPINNINGMIVARDI ROYAL CARP

Bez povšimnutí v žádném případě nezůstaly nové japonské háčky MIVARDI YAMATSU

MIVARDI YAMATSU ISEAMA, a CHINU - vyrobeny z vysokouhlíkové oceli a se speciální povrchovou úpravou. Díky chemickému broušení jsou hroty velice ostré a chytlavé. K dostání jsou ve dvou verzích a to buď s očkem nebo s lopatkou.

MIVARDI YAMATSU

MIVARDI YAMATSU

MIVARDI YAMATSU ISEAMA A CHINUMIVARDI YAMATSU ISEAMA A CHINU


MIVARDI YAMATSU AJI - háčky s oblíbeným tvarem, které zaujaly hlavně plavačkáře a feedraře. Tento tvar háčku je velice praktický pro všechny druhy ryb, hlavně pak cejny a kapry a ryby z něj nepadají. Taktéž vyrobeny z tvrzené vysokouhlíkové oceli a chemicky broušeny.

MIVARDI YAMATSU AJI

MIVARDI YAMATSU AJI

 

 

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.