Nepromokavé obaly MIVARDI - recenze

Zpět na Testy a recenze
18. 12. 2017 - Společnost MIVARDI, tak jako každý rok, zásobuje české i zahraniční rybáře mnoha zajímavými novinkami a inovacemi. V tomto krátkém článku vám chci představit řadu produktů, které jsou novinkou pro rok 2017 a dle mého soudu jsou lehce opomíjeny.
melk_rec_2017_01.jpg

Společnost MIVARDI, tak jako každý rok, zásobuje české i zahraniční rybáře mnoha zajímavými novinkami a inovacemi. V tomto krátkém článku vám chci představit řadu produktů, které jsou novinkou pro rok 2017 a dle mého soudu jsou lehce opomíjeny.

Jedná se o řadu nepromokavých transportních obalů na podložky a podběráky. Konkrétně se jedná o transportní obal na podběrák, vaničku New Dynasty, vaničku New Dynasty XL a na podložku New Dynasty. Všechny tyto obaly jsou velmi kvalitně zpracovány a vyrobeny z pevného pogumovaného materiálu, veškeré spoje jsou svařované, takže zaručují absolutní nepropustnost a výborně zadržují pachy uvnitř obalu. Obaly na vaničky a podložku jsou osazeny robustními dvoucestným zipem a pevnými popruhy na nošení.

melk_rec_2017_05.jpg
melk_rec_2017_06.jpg
melk_rec_2017_02.jpg

Podrobněji bych se zde zaměřil na dva konkrétní produkty, které mám ve své výbavě již od začátku této sezóny. Prvním je obal na podběrák - do tohoto obalu se vám pohodlně vejde standardní kaprový podběrák s metrovými rameny spolu s tyčí osazenou plovákem. Obal se uzavírá jako standardní lodní vak. Tento obal jsem podrobil i testu těsnosti, kdy jsem ho naplnil vodou, uzavřel a světe div se - po otočení ani kapka. Uvedený obal mám v testování již celou sezónu a jsem maximálně spokojen.

melk_rec_2017_09.jpg
melk_rec_2017_01.jpg
melk_rec_2017_03.jpg

Dalším produktem je obal na podložku New Dynasty. Přesto, že je primárně určen na podložku New Dynasty, tak jej využívám na podložku Professional. Jelikož je tato podložka menší než New Dynasty, tak se mi do obalu pohodlně vejde i vážící síťka Executive. I tento obal jsem podrobil vodnímu testu, kde obstál na jedničku, pouze jediným slabším místem byl zip, ale to se dalo čekat. Velkou výhodou je všestrannost těchto obalů, kdy se dají využít na transport dalšího různého menšího vybavení, které nestačí uschnout, třeba brodících kalhot. Koncem roku, kdy už mnoho sluníčka nesvítí a je deštivo více než jindy, si myslím, že tyto obaly budou vašimi velkými pomocníky při transportu mokrého vybavení, tak jako i v průběhu celého roku, kdy podběrák, podložka a vážící síťka jsou mokré do poslední chvíle. A co říct závěrem? Měl jsem tu možnost nakouknout pod pokličku produktové kuchyně Vaška Freylicha a i pro příští rok se můžete těšit na plno úžasných novinek.

Jan „Milki“ Melkes

melk_rec_2017_07.jpg
melk_rec_2017_04.jpg
melk_rec_2017_08.jpg

Nepromokavá transportní taška na podložku pod kapra New Dynasty

Nepromokavá transportní taška na vaničku pod kapra New Dynasty

Nepromokavá transportní taška na vaničku pod kapra New Dynasty XL

Vodotěsné pozdro na podběrák

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.