Rodpod Hardcore XL - recenze

Zpět na Testy a recenze
21. 11. 2017 - Rybářské stojany se u rybářů dlouhodobě těší velké oblibě. Jednou z prvních variant, kterou začaly nabízet pulty rybářských obchodů byl klasický rodpod, tedy čtyřnohý stojan na pruty. Jeho obliba prakticky nekolísá, jelikož jsou rodpody velice stabilní, relativně skladné a velkou výhodou je taktéž jejich variabilita. Pojďme se podívat na rodpod Hardcore XL od Mivardi.
1_resize.jpg

Rybářské stojany se u rybářů dlouhodobě těší velké oblibě. Jednou z prvních variant, kterou začaly nabízet pulty rybářských obchodů byl klasický rodpod, tedy čtyřnohý stojan na pruty. Jeho obliba prakticky nekolísá, jelikož jsou rodpody velice stabilní, relativně skladné a velkou výhodou je taktéž jejich variabilita. Pojďme se podívat na rodpod Hardcore XL od Mivardi.

Rodpod Hardcore XL 

 

Stojan je dodáván s luxusním, polstrovaným obalem.

2_resize.jpg
3_resize.jpg
4_resize.jpg

Rodpod je dodáván standardně se dvěma hrazdami, do kterých je možno upevnit 3 pruty. Hrazdy k sloupků stojanu připevníte jednoduše pomocí dvou zámků na každé straně. Rohatinky a hlásiče se klasicky šroubují, jejich upevnění je zjednodušeno díky šikovným kontramatkám.

5_resize.jpg
5a_resize.jpg
6_resize.jpg

Rozložení a složení stojanu je otázkou několika minut, vše je řešeno pomocí robustních plastových zámků a nohy se šroubují. V setu nalezte vždy 6 nohou, ve 3 různých délkách, takže rodpod vždy nastavíte do libovolné pozice.

Zámek střední nosné tyče. Tu lze roztáhnout až na 143 cm. Všechny nohy jsou výsuvné, jejich aretace se při výsuvu řeší jednoduchým pootočení.

Při stavbě jistě oceníte 2 vodováhy, díky kterým srovnáte stojan do naprosté roviny.

7_resize.jpg
8_resize.jpg
10b_resize.jpg

Hardcore XL je stabilní v jakékoliv pozici, ať již chytáte na řece, údolní nádrži, nebo velkých jezerech.

10a_resize.jpg
10c_resize.jpg
10d_resize.jpg

Variant sestavení rodpodu Hardcore XL jsou desítky. Vždy podle vašich momentálních potřeb. K rodpodu lze dokoupit další hrazdy a sice na dva, případně čtyři pruty.

10e_resize.jpg
rphcbb2.jpg
rphcbb4.jpg

Redakce MK

Charakteristika produktu:

3 páry nohou

Transportní rozměr: 96 x 16 x 11cm

Maximální délka (od hrazdy k hrazdě): 143 cm

Hmotnost: 3,8 kg

Barva: černá

1_resize.jpg

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.