Splávek Perfect match sensitive

Zpět na Testy a recenze
30. 7. 2012 - Zakoupil jsem si novinku - splávek Perfect match sensitive s dvěmi anténami - červenou a žlutou v gramáži 6+1 a vzal si ho na víkendové chytání, abych viděl, co umí a vydrží.
3688.jpg

Zakoupil jsem si novinku - splávek Perfect match sensitive s dvěmi anténami - červenou a žlutou v gramáži 6+1 a vzal si ho na víkendové chytání, abych viděl, co umí a vydrží.

U vody jsme vydrželi celý den, skoro devět hodin jsem ho "máchal" a za celou dobu si ani trošku "necucnul". Počasí nám přálo a vítr přímo nahrával na chytání s angličanem a já přesto viděl každé "ťuknutí" od opatrných cejnů. Zkoušel jsem i dát všechny broky (+1g) přímo pod téčko a tak chytat úplně klasický propad, ale vítr ho hnal strašně rychle po hladině a tím se velmi rychle dostal mimo zakrmené místo.

foto

Proto mi nejvíce zafungovalo roztáhnout broky na klasický řetízek a tím jsem zpomalil jeho "cestování" po hladině.Zase jsem si po dlouhé době vychutnal klasické cejní "položení" splávku na vodu
foto

Snažil jsem se být velmi opatrný, ale přesto jsem to neuhlídal a párkrát s ním nechtěně "bouchnul" při nápřahu o za sebou betonovou hráz, ale přežil to.

foto

Za svoje léta chytání jsem nahromadil určitě přes dvě stovky "anglánů", a některé byly vynikající, bohužel jich i spousta nefunguje. S tímto Perfektem jsem velmi spokojen a vřele všem doporučuji. Myslím si, že i jeho cena je více než příznivá.

foto

 

Diskuze k článku

Pro přidání příspěvku do diskuze je třeba být přihlášen.